Ale emocje! Najlepsze restauracje zapraszają na wiosenny FESTIWAL NAJLEPSZYCH RESTAURACJI Restaurant Week od 21 do 30 kwietnia! Najlepsi szefowie kuchni w całej Polsce przygotowali EMOCJE NA TALERZACH!, czyli popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w festiwalowej cenie 39 zł.

Tegoroczne menu zaprojektowano z myślą o uczuciach, jakie im towarzyszą. Szczęście i zaskoczenie, harmonia i pożądanie, radość i wzruszenie, miłość i ekscytacja, euforia i duma, wolność i niepewność. Wspomnienie kojącego smaku dzieciństwa i zadziwiające niespodzianki – to wszystko znajdziecie w emocjonujących daniach i doświadczeniach nadchodzącej edycji FESTIWALU NAJLEPSZYCH RESTAURACJI. Festiwalowe menu i rezerwacje już są dostępne na www.RestaurantWeek.pl

www.restaurantweek.pl

CZYM JEST RESTAURANT WEEK?

Dwa razy do roku, na wiosnę oraz na jesieni odbywa się ogólnopolskie święto polskiej sceny restauracyjnej. Bierze w niej udział ponad 360 Restauracji w ponad 25 miastach i dotychczas prawie 80 tys. Gości. Przez stronę www.RestaurantWeek.pl Goście dokonują rezerwacji – wybierają miasto, Restaurację, datę, godzinę oraz liczbę osób, która weźmie udział w tzw. doświadczeniach restauracyjnych. Festiwal trwa 10 dni, podczas których festiwalowe Restauracje pracują na pełnych obrotach, by zadowolić Gości, którzy bardzo często są tam po raz pierwszy w życiu. 39 zł za przystawkę, danie główne oraz deser – tyle płacą Goście zanim wybiorą się do Restauracji, dlatego bacznie zwracają uwagę na jakość wykonanych dań, wielkość porcji oraz atmosferę lokalu i obsługę – później na stronie restuarantweek.pl mogą również pozostawić swoją opinię.

 

PS. Pamiętajcie o konkursie na naszym Facebooku który trwa do środy 19 kwietnia, a wygrać możecie trzy podwójne zaproszenia na Festiwal!

Restaurant Week 2017_EMOCJE NA TALERZACH_grafika

TEKST: Anna Jośko / Restaurant Week Polska

 

- Ilość Komentarzy